Na livadu stižu Flipovi rođaci. Dok su zajedno, na čudan način mijenjaju boju i ponašanje.

2. sez., 16. ep. - 19. listopada

Na livadu stižu Flipovi rođaci. Dok su zajedno, na čudan način mijenjaju boju i ponašanje. Budući da se i Flip mijenja, Maja shvati da bi mogla izgubiti prijatelja. Učinit će sve da bude kakav je bio prije!


2. sez., 17. ep. - 20. listopada

Maja želi pomoći gospođici Osmoderma Eremita, starici koja je tijekom oluje izgubila dom. Želi pronaći brata koji živi u starom drvetu na drugoj strani jezerca. No staricu sjećanje često zna zavarati i oni s teškom mukom nalaze pravi put...


2. sez., 18. ep. - 21. listopada

Voskić zaključuje da je košnica premala za toliko pčela: neke se moraju iseliti i osnovati novu košnicu! Među onima koji su izabrani da odu je i Willy... Maja ubrzo shvaća da bi mogla izgubiti najboljeg prijatelja i potrudit će se da Voskić promijeni mišljenje.


2. sez., 19. ep. - 22. listopada

Želeći pokazati Maksu krasan okus voća sa stabla, Maja i Willy nose ga zrakom do vrhova krošnji. No Maksa ugrabi ptica. Maja uz pomoć mrava organizira operaciju spašavanja velikih razmjera kako bi spasila svojeg prijatelja.


2. sez., 20. ep. - 23. listopada

Maja i Willy uhvatili su varoe, vrstu pčelinjih uši. Košnica je zaražena. Odluče od šumskih pčela samica zatražiti savjet kako se riješiti tih parazita.

>>>> Pčelica Maja, 26.-30.listopada

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju