Budući da je službeni Kraljičin glasnik odsutan, gospođa Kasandra organizira natjecanje za izbor pomoćnog glasnika.

2.sez., 3.-4.ep., 17. svibanj

Budući da je službeni Kraljičin glasnik odsutan, gospođa Kasandra organizira natjecanje za izbor pomoćnog glasnika. Maja, Willy, Lara, Maks i Elio natjecat će se jedni protiv drugih u ludoj utrci po livadi. Cilj je dostaviti važnu poruku u susjednu košnicu.
Sudac Voskić pregledava košnicu i otkriva da je Maja izašla iz nje. Odluči je protjerati iz košnice i s livade, vjerujući da je njezin životni stil prijetnja za ostale pčele. No, za vrijeme napada osa Maja i njezini prijatelji dokazat će da ona ima svoje mjesto u zajednici

2.sez., 5.-6.ep., 18. svibanj

Premorena pretrpanim protokolom Kraljica je nakratko odlučila napustiti košnicu. Susreće Maju koja će joj s užitkom pomoći u upoznavanju svijeta. No bez Kraljice, košnica je na rubu kaosa...
Maja i njezini prijatelji otkrili su golem sluzav trag i Eliove gljive su nestale. Bobi zna što se događa: na livadi je čudovište! Maja odluči istražiti i otkriva da je to stvorenje obični veliki puž golać.

 

24.ep., 21. svibanj

Maja se igra s malim vatrenim opančarima. Uskoro uviđa da su sami i pokuša naći njihovu majku. Nalazi je u očaju: kad ne pronađe za svoje mališane, oni pobjegnu!


25.ep., 22. svibanj

Ne znajući, Pavo pojede Kraljičinu tortu. Zajedno s Majom, pokušava otkriti recept i napraviti novu tortu prije nego što svi u košnici otkriju da je torta nestala.


26.ep., 23. svibanj

Dok je letjela livadom, Maja upoznaje koloniju hrastovih moljaca. Pokušava im pomoći da nađu pravi smjer, ali ih slučajno usmjeri tako da lete u krug.
 


Više epizoda Pčelice Maje potraži na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju