Cvrčak cijeloj livadi ne da spavati. Maja i Willy odu ga potražiti: Chris pokušava cvrčkicu Lilu pozvati na ples, ali šalje joj pogrešnu poruku!

2. sez., 11. ep. - 12. listopada

Cvrčak cijeloj livadi ne da spavati. Maja i Willy odu ga potražiti: Chris pokušava cvrčkicu Lilu pozvati na ples, ali šalje joj pogrešnu poruku! Flip će mu pomoći da svoje instrumente koristi na bolji način i Chris će na kraju zavesti cvrčkicu.


2. sez., 12. ep. - 13. listopada

Muha je Benu ukrala kuglu kako bi joj poslužila kao gnijezdo u koje će položiti jaja. Na nesreću, upravo je tu kuglu Ben htio izložiti na velikom susretu kotrljana! Maja i Willy odluče pomoći Benu i napraviti novu kuglu koja će biti namijenjena muhi. Ben s veseljem svojim prijateljima pokazuje kako on pravi kugle.


2. sez., 13. ep. - 14. listopada

Maja je slučajno Beatrici smočila krila. Ona je izgubila dio svojeg peluda i ne može više letjeti. Maja mora pronaći rješenje i pomoći joj: bliži se veliki bal leptira...
 

2. sez., 14. ep. - 15.listopada

U igri Maja i Willy Eliju razbiju oklop. Moraju naći način da ga poprave prije nego što ta pukotina za njihova prijatelja postane opasna.


2. sez., 15. ep. - 16. listopada

Maja i Willy prelaze šumu kako bi vidjeli vrlo rijedak mjesečev cvijet, ali uhvati ih noć i oni se izgube. Srećom, mogu računati na pomoć krijesnice koja će ih odvesti natrag.

>>>> Pčelica Maja, 19.-23. listopada

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju