U igri Maja i Pavo unište kuću malenog voćnog crva.

11.-12.ep., 8. ožujak

U igri Maja i Pavo unište kuću malenog voćnog crva. Maja mu želi pomoći pronaći novo i tiho mjesto, ali Robert se boji metamorfoze i zloupotrebljava Majinu dobrotu kako ne bi ostao sam.
Maja ima problema u učenju pčelinjeg plesa, koji je vrlo koristan za kretanje u pravome smjeru. Flip će joj pokušati pomoći i zahvaljujući njegovoj poduci, Maja će uspjeti pokazati glavnoj pčeli radilici novo polje cvijeća koje će im pomoći da nahrane novu generaciju larvi.

 

13.ep., 9. ožujak

Nizom okolnosti Pavo postaje kralj lisnih uši kojeg se mazi i pazi. No kad lisne uši zaista zatrebaju svojeg „kralja“ da ih zaštiti, Pavo će trebati Majinu pomoć.


14.ep., 10. ožujak

Maja i Pavo prelaze šumu kako bi vidjeli vrlo rijedak mjesečev cvijet, ali uhvati ih noć i oni se izgube. Srećom, mogu računati na pomoć krijesnice koja će ih odvesti natrag.

 

15.ep., 11. ožujak

Maja je slučajno Bibi smočila krila. Ona je izgubila dio svojeg peluda i ne može više letjeti. Maja mora pronaći rješenje i pomoći joj: bliži se veliki bal leptira.

 

16.ep., 12. ožujak

Matica je nakratko odlučila napustiti košnicu. Susreće Maju koja će joj pokazati mnoštvo lijepih stvari. No u međuvremenu pčele shvate da je Matica nestala i počnu paničariti.


17.ep., 13. ožujak

Muha je Benu ukrala kuglu kako bi joj poslužila kao gnijezdo u koje će položiti jaja. Na nesreću, upravo je tu kuglu Ben htio izložiti na velikom susretu kotrljana! Maja mu nudi svoju pomoć u izradi nove kugle kako bi i muha i Ben bili sretni.


18.ep., 14. ožujak

Na livadu stiže Flipov rođak. Dok su zajedno, na čudan način njih dvojica mijenjaju boju i ponašanje. Budući da se i Flip mijenja, Maja shvati da bi mogla izgubiti prijatelja. Učinit će sve da bude kakav je bio prije!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju