Vrijeme je godišnje dobrotvorne priredbe, a najbolji prodavač čokolade dobiva slatku nagradu: novi tablet. Mia i Paula odlučne su pomoći Vincentu da pobijedi, ali ubrzo saznaju da Violetta ima opak plan kako da se domogne nagrade.

22.ep. - 9. kolovoza

Vrijeme je godišnje dobrotvorne priredbe, a najbolji prodavač čokolade dobiva slatku nagradu: novi tablet. Mia i Paula odlučne su pomoći Vincentu da pobijedi, ali ubrzo saznaju da Violetta ima opak plan kako da se domogne nagrade. U Centopiji Yuko pokušava biti nasamo s Moom, ali je frustrira što ih Mia stalno prekida. Yuko da sve od sebe da se riješi Mije, no kada ona i Mo zaglave u odronu, trebat će Mijinu pomoć više nego ikad.

23.ep. - 10. kolovoza

Mia i Paula moraju učiti, no u domu je preglasno i ne mogu se koncentrirati. Mia nagovori Vincenta da im dopusti da koriste njegovu vrtnu kućicu kao mirno mjesto za učenje, ali on odbija. Vincent i Paula ostanu same kada Centopia pozove Miju u pomoć te je zajedno s vilenjacima pošalje k Polytheusu. On ima komadić Trube, ali ne želi im ga prepustiti bez nagrade.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju