Mia zlovoljno stiže u novi internat gdje se odmah sukobi s popularnim curama. No dobije nevjerojatan dar: konačni rođendanski dar od oca koji je odvede u prekrasan svijet igre imena Centopia.

1.ep - 7. prosinca

Mia zlovoljno stiže u novi internat gdje se odmah sukobi s popularnim curama. No dobije nevjerojatan dar: konačni rođendanski dar od oca koji je odvede u prekrasan svijet igre imena Centopia. Pretvorena u vilenjaka, Mia se sprijatelji s članovima kraljevske obitelji Centopije te otkrije da posjeduje jedinstvenu vještinu. Međutim, kada se sukobi s okrutnom generalicom Gargonom i njezinom vojskom koja lovi jednoroge, uskoro otkrije da ovaj svijet nije ništa manje složen ili opasan od njezina.

2.ep - 8. prosinca

Nakon što joj se Violetta naruga zbog nedostataka sportskog talenta, Mia poželi napustiti školu i otići u idiličnu zemlju Centopiju. No ovaj put mora riješiti zagonetku kako bi odgonetnula lozinku. Vincent, također autsajder, pruža Miji potrebnu pomoć, no umalo da ne otkrije njezinu tajnu. U Centopiji Mia otkriva da Phuddleova neskladna truba krije tajnu. Zahvaljujući njezinoj pomoći, vilenjacima se vratila nada.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju