I dalje uzrujana zbog tragičnih događaja koji su se zbili tijekom njezina posljednjeg posjeta Centopiji, Mia se ne može usredotočiti na važne stvari kao što je zadaća ili njezina dužnost prema njezinu najboljem prijatelju Vincentu.

7.ep - 28. rujna

I dalje uzrujana zbog tragičnih događaja koji su se zbili tijekom njezina posljednjeg posjeta Centopiji, Mia se ne može usredotočiti na važne stvari kao što je zadaća ili njezina dužnost prema njezinu najboljem prijatelju Vincentu. Ali u Centopiji ima još jednog potrebitog prijatelja: Onchaa. Sada kada nema Lyrije, dosadno mu je, usamljen je i izgubljen. Iako ga Mia očajnički želi razveseliti, ubrzo se nađe u nezgodnoj situaciji i može joj pomoći samo malodušni Onchao.

8.ep - 29. rujna

Mia nije nimalo entuzijastična na satu lijepog ponašanja gdje je staromodna učiteljica grdi, a ukočena i pristojna Violetta stalno nadmašuje. No Mia će morati čekati novu priliku da joj uzvrati jer je potrebna u Centopiji. Ondje ona i vilenjaci pronađu djelić Trube u nevjerojatnom visećem cvjetnom vrtu. No kada se Gargona pojavi i ukrade ga, morat će biti spretni pregovarači da ga vrate.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju