Nakon što jedan od Violettinih kompanjona zafrkava Miu u vezi s osobnom stvari koju je povjerila Pauli, Mia počinje sumnjati u odanost svoje cimerice kao prijateljice.

15.ep - 26. listopada

Nakon što jedan od Violettinih kompanjona zafrkava Miu u vezi s osobnom stvari koju je povjerila Pauli, Mia počinje sumnjati u odanost svoje cimerice kao prijateljice. No u Centopiji ima mnogo veći problem s prijevarom nakon što Stvorenje koje sve otkriva, nabavljeno od podlog trgovca Polytheusa, odvede Miju i vilenjake u izdajničku zamku. Kako bi se spasila, Mia će morati biti mudra.

16.ep - 27. listopada

Mijin je razred na logorovanju gdje je nažalost stave u grupu s Violettom i njezinim društvom. No osjetljiva Violetta ne uspijeva zapaliti logorsku vatricu i njezina cijela grupa osuđena je na gladovanje. Mia pobjegne u Centopiju gdje Panthea smišlja način kako da zarobi jednoroga Onchaa sa zlatnim rogom. Izoliranost od ostalih čini ga jako usamljenim te Panthea i Gargona smisle siguran plan: izgradit će trojanskog jednoroga kako bi ga namamile.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju