Judy i Peter će zaigrati tajanstvenu igru Jumanji i otkriti novi svijet! Prema popularnom filmskom hitu stiže uzbudljiva crtana serija 'Jumanji' Od 1.kolovoza na Novoj TV

5.ep - 08. kolovoz
Alan ukrade kockice kako Peter i Judy ne bi više igrali Jumanji u želji da ih poštedi životne opasnosti koju igra nosi. Upoznajemo vrebača i prvi put vidimo podzemni mehanički park Jumanjija. Peter pronalazi način da uđe u igru bez korištenja kockica, a Jumanji ga pretvara u tukana.

6.ep - 09. kolovoz
Kada je Judyno srce slomljeno zbog slatkog dečka u školi, Jumanji za nju stvara „Flinta“, zgodnog zavodnika. Peter je pretvoren u kameni kip.

7.ep - 10. kolovoz
Alan odlučuje okrenuti ploču s Van Peltom. Pribjegava lovačkim taktikama kako bi porazio lovca. Zauzvrat, Jumanji pretvara Petera u minijaturnog Van Pelta koji zamjenjuje izvorni lik.

8.ep - 11. kolovoz
Peter donosi igru u školu kako bi se pravio važan pred slatkom djevojkom koja mu se sviđa. Jumanji uvlači u igru djevojku i školskog nasilnika. Igra se razvija tako da omogućuje nasilniku da djeluje poletno i hrabro. Jumanji pretvara Petera u vepra kako bi ga još više osramotila.

10.ep - 12. kolovoz
Kad Alan pogine u iznenadnoj oluji Jumanjija, Judy i Peter neprestano ponavljaju istu igru sve dok najzad ne otkriju kako ga spasiti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju