Judy i Peter će zaigrati tajanstvenu igru Jumanji i otkriti novi svijet! Prema popularnom filmskom hitu stiže uzbudljiva crtana serija 'Jumanji'.

3.sez., 11.ep - ponedjeljak 19. ožujka
Da bi vratila svoga dečka, Judy od Slika nabavi ljubavni napitak i ponese ga u Brantford. Napitak djeluje na Wadea, njezina dečka, ali i na sve ostale dečke u školi i uskoro Judy prati cijela vojska zaljubljenih momaka i nigdje je ne ostavlja na miru. Kad Judy pokuša vratiti napitak Slicku, otmu je Manjiji i namijene kao nevjestu Plemenskome Bobu. Samo odurni miris soka stabla averzije prekinut će čaroliju.

3.sez., 12.ep - utorak 20. ožujka
Teta Nora organizira garažnu prodaju i igru Jumanji proda staroj gospođici Desmoni, najopakijoj starici u Brantfordu. Judy i Peter pokušaju vratiti igru, ali gđica Desmona već je bacala kockice i sve troje uvučeni su u igru. Gđica Desmona u Jumanjiju prisili Slicka da joj preda knjigu čarolija i time postane jumanjijska čarobnica. Zatim hvata Petera koji postaje njezin šegrt. Alan i Judy bore se s čarobnicom kako bi vratili Petera i oteli joj knjigu čarolija.

3.sez., 13.ep - srijeda 21. ožujka
Nakon jednog povratka iz Jumanjija Peter i Judy počinju naglo starjeti. U početku im je to super, ali kako sve više stare, vrate se u Jumanji da pronađu rješenje. Alan zaključi da su pali u jezerce starosti pa moraju pronaći fontanu mladosti. Moraju piti iz Zlatnog pehara Jumanji-kana kako bi prekinuli taj proces. Jumanji-kanu može ih odvesti samo Ashton Phillips, ali on želi pehar za sebe.

3.sez., 14.ep - četvrtak 22. ožujka
Profesor Ibsen izumio je trokut užasa. On izvlači najgore strahove. Alan, Judy i Peter osjećaju njegov učinak, ali to ne znaju. Judy zamišlja velike žohare, Peter misli da je gol, a Alan vjeruje da nikada neće izaći iz Jumanjija. U ovom su trenu njihovi strahovi samo halucinacije, ali ako ne unište trokut, one će postati zbilja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju