Judy i Peter će zaigrati tajanstvenu igru Jumanji i otkriti novi svijet! Prema popularnom filmskom hitu stiže uzbudljiva crtana serija 'Jumanji'.

3.sez., 6.ep - ponedjeljak 12. ožujka
Peter u Brantford odnosi svetu vudu-lutkicu Manjija koja mu omogućava da kontrolira svakoga koga poželi. Kad izgubi crveno lutkino oko, Peter ne može skinuti kletvu koju je bacio na Judy. Mora vratiti oko i lutku vratiti vraču Manjija ili će Judy zauvijek ostati zamrznuta.

3.sez., 7.ep - utorak 13. ožujka
Judy, Peter i Alan uhvaćeni su dok se šuljaju oko Ibsenova laboratorija i jedva uspiju pobjeći Ibsenovom podmornicom. U međuvremenu se Peter pretvorio u salamandera. Podmornicu je oteo Squint sa svojom posadom ne bi li s pomoću nje potražio podmorska blaga izgubljene zemlje Milkadande. Ali preduboko su zaronili i podmornica se raspada. Alan i Judy su dobro, ali trebat će pomoć salamandera Petera da prežive.

3.sez., 8.ep - srijeda 14. ožujka
Judy i Peter stižu u Jumanji i slon ih spašava umjesto da ih napadne. Slick priznaje da je prodavao bezvrijedne sitnice, Van Pelt prezire lov, a Ibsen i Alan zajedno igraju šah. Ali u zbilji dobri je Jumanji kraj Jumanjija ako Alan, Peter i Judy ne poprave podzemnu radionicu koja kontrolira sve što se u Jumanjiju događa.

3.sez., 9.ep - četvrtak 15. ožujka
Alan, Judy i Petera progoni divlji jumanjijski lav. Sklanjaju se u špilju u kojoj nađu „kristal odraza“. Prema legendi, sve što se ikada dogodilo u Jumanjiju, spremljeno je u tom kristalu. Njih troje začarani gledaju snimke raznih pustolovina koje su doživjeli. Gledaju li dugo, znaju da će vidjeti i kako se Alan našao u Jumanjiju i otkrit će njegovu zagonetku.

3.sez., 10.ep - petak 16. ožujka
Peteru je dosta toga da ga izostavljaju iz svega zato što je malen. Potajno uzima od Slicka serum rasta. Ali od silne želje da naraste, popije prejaku dozu i više ne prestaje rasti. Naraste toliko velik da mu Judy i Alan stanu na dlan. Peter je zadovoljan, ali uništava sve u Jumanjiju. Manjiji ga uhvate i spremni su prinijeti ga kao žrtvu u jamu sudbine kad mu Judy i Alan donose protuotrov.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju