Judy i Peter će zaigrati tajanstvenu igru Jumanji i otkriti novi svijet! Prema popularnom filmskom hitu stiže uzbudljiva crtana serija 'Jumanji'.

2.sez., 7.ep - ponedjeljak 6. veljače
Peter sam odlazi u Jumanji. Alan tvrdi da je Ibsen okrenuo novu stranicu u životu. Kako bi zadržao Petera uza sebe, Ibsen u Brantford šalje robotsku Peterovu verziju. Teta Nora je zadovoljna, ali Judy je zabrinuta. Kad Peter otkrije da je pravi Alan zarobljen u laboratoriju, shvate da je Ibsenov plan da sve u Brantfordu pretvori u robotske replike. Alan i Peter unište laboratorij, Judy shvaća da je robot Peter zao i trikom ga namami natrag u Jumanji. Pravi Peter vrati se u Brantford i otkriva kako mu je robotski dvojnik stvorio u školi novu reputaciju.

2.sez., 8.ep - utorak 7. veljače
U močvari u kojoj se Alan bori protiv golemih pijavica oživi dječak u blatu sa slike koju je nacrtao Peter. Blatni je dječak zao i jedini mu je cilj da se zabavlja, ali on je i rješenje nove zagonetke naših heroja. Da bi ga disciplinirala, Judy blatnom dječaku postavlja neka pravila i on za osvetu otme Petera, a kani i uništiti Judy i Alana. Peteru ne preostaje drugo nego da ih spasi.

2.sez., 9.ep - srijeda 8. veljače
Peter dobije novi vodeni pištolj i on i Judy odlaze u Jumanji, gdje otkrivaju škrinju sa zlatnicima koje želi i pohlepni Pješčani kralj. Kralj ih progoni i Peter, Judy i Alan vraćaju se u Brantford, ali ondje svi koji dodirnu zlatnike pretvaraju se u životinje. Peter na kraju pobijedi Pješčanog kralja svojim vodenim pištoljem i tada naši heroji bace škrinju sa zlatnicima u more.

2.sez., 10.ep - četvrtak 9. veljače
Alana uhvate majmuni i odvode pred suca koji ga optuži da je ukrao raspjevanu kuglu. U nepravednom suđenju Alan je proglašen krivim, ali Peter odlazi na izdržavanje kazne. Alan i Judy ga idu spasiti, pritom su uhvaćeni i sad su svi troje osuđeni na smrt, ali tad se pojave Wombli, slatka bića nalik na koale koja će spasiti naše junake.

2.sez., 11.ep - petak 10. veljače
Peter i Judy nađu Alana u bizarnom kostimu, nedaleko od kružnih ruševina, žrtvu potpune amnezije. Vode ga na putovanje rijekom kako bi mu pomogli da se sjeti, ali hvataju ih Manjiji. Kad Alan počne tvrditi da je on stvoritelj Jumanjija, Manjiji ga se spremaju žrtvovati. Alana će i ovaj put spasiti Judy svojom dovitljivošću.

 


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju