Judy i Peter će zaigrati tajanstvenu igru Jumanji i otkriti novi svijet! Prema popularnom filmskom hitu stiže uzbudljiva crtana serija 'Jumanji'.

2.ep - ponedjeljak 30. siječnja
Prvi put pojavljuje se trgovac Slick. Judy pokušava nadmudriti Slicka mijenjajući svoj pokvareni ručni sat za izlazak iz igre... no po povratku u Brantford uviđaju da je vrijeme stalo. Čimpanze haraju po Brantfordu zamrznutom u vremenu i maltretiraju Bentlyja. Jumanji pretvara Petera u kornjaču kao kaznu za Judynu prevaru.

3.ep - utorak 31. siječnja
Teta Nora uvučena je u Jumanji gdje je zarobljava Van Pelt. Judy, Peter i Alan moraju je spasiti. Teta Nora uviđa da odrasli ne znaju uvijek više od djece. Čimpanze se nakratko pojavljuju i gnjave tetu Noru.

4.ep - srijeda 1. veljače
Peter se priključuje strašnom plemenu Manjija i polako se pretvara u maskiranog ratnika. Alan gotovo uspijeva pobjeći kroz tajna stražnja vrata Jumanjija. Prvi put upoznajemo školskog nasilnika Rocka kao i njegov trio lupeža: Johna, Roba i Jima.

5.ep - četvrtak 2. veljače
Peter donosi računalo u Jumanji kako bi im pomoglo pronaći način da Alana izvuku iz igre. Nažalost, pada u ruke profesora Ibsena, dajući tako hladnokrvnom izumitelju božansku kontrolu nad Jumanjijem.

6.ep - petak 3. veljače
Alan ukrade kockice kako Peter i Judy ne bi više igrali Jumanji u želji da ih poštedi životne opasnosti koju igra nosi. Upoznajemo vrebača i prvi put vidimo podzemni mehanički park Jumanjija. Peter pronalazi način da uđe u igru bez korištenja kockica, a Jumanji ga pretvara u tukana.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju