Judy i Peter će zaigrati tajanstvenu igru Jumanji i otkriti novi svijet! Prema popularnom filmskom hitu stiže uzbudljiva crtana serija 'Jumanji'.

2.sez., 9.ep - ponedjeljak 27. veljače
Peter dobije novi vodeni pištolj i on i Judy odlaze u Jumanji, gdje otkrivaju škrinju sa zlatnicima koje želi i pohlepni Pješčani kralj. Kralj ih progoni i Peter, Judy i Alan vraćaju se u Brantford, ali ondje svi koji dodirnu zlatnike pretvaraju se u životinje. Peter na kraju pobijedi Pješčanog kralja.

2.sez., 10.ep - utorak 28. veljače
Alana uhvate majmuni i odvode pred suca koji ga optuži da je ukrao raspjevanu kuglu. U nepravednom suđenju Alan je proglašen krivim, ali Peter odlazi na izdržavanje kazne. Alan i Judy ga idu spasiti, pritom su uhvaćeni i sad su svi troje osuđeni na smrt, ali tad se pojave Wombli, slatka bića nalik na koale koja će spasiti naše junake.

2.sez., 11.ep - srijeda 29. veljače
Peter i Judy nađu Alana u bizarnom kostimu, nedaleko od kružnih ruševina, žrtvu potpune amnezije. Vode ga na putovanje rijekom kako bi mu pomogli da se sjeti, ali hvataju ih Manjiji. Kad Alan počne tvrditi da je on stvoritelj Jumanjija, Manjiji ga se spremaju žrtvovati. Alana će i ovaj put spasiti Judy svojom dovitljivošću.

2.sez., 12.ep - četvrtak 1. ožujka
Van Pelt uz pomoć Judy i Petera hvata Alana, ali njegov suparnik Von Richter predlaže natjecanje. Alana će pustiti na posebnom terenu i obojica loviti kako bi odredili tko je bolji lovac. I dok Van Pelt i Von Richter podmeću jedan drugomu, Peter i Judy izvlače Alana i namještaju lovcima stupicu prije nego što pobjegnu u slobodu na paru orlova.

2.sez., 13.ep - petak 2. ožujka
Peter je bolestan, ali odbija ostati u krevetu i s Judy opet odlazi u Jumanji. Ipak je od bolesti preslab da bi završio zagonetku, i Judy i Alan traže pomoć iscjelitelja Manjija. Ali Peter je svojom bolešću sve zarazio i bolest bi mogla postati smrtonosna, pa Judy mora u igru uvesti liječnika iz Brantforda.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju