Judy i Peter će zaigrati tajanstvenu igru Jumanji i otkriti novi svijet! Prema popularnom filmskom hitu stiže uzbudljiva crtana serija 'Jumanji'.

2.sez., 4.ep - ponedjeljak 20. veljače
Kad se u igru sruši avion avijatičarke Dottie McGreal, Peter i Judy nagovore je da ih odvede u nebesko selo Jumakis. Ondje živi pleme krilatih bića u strahu od nebeskog duha, zapravo Ibsena u svom dirižablu. I dok Dottie uspije pobjeći iz igre kroz rupu u nebu, Judy ostaje kako bi Jumakisima pomogla i zajedno s Alanom i Peterom zadobila njihovu vječnu zahvalnost.

2.sez., 5.ep - utorak 21. veljače
Trgovac Slick namami Alana da prihvati dug koji će ga zauvijek učiniti Slickovim robom. Ali hvalisavi istraživač Ashton Phillips ukaže mu na priliku da izbriše dug. On naše heroje vodi u Palaču izgubljenih zagonetaka. Prvo putuju planinama u kojima sreću kamenog diva i napokon stižu do cilja u trenutku kad se Peter već pretvorio u kocku leda. Nakon što Petera povrate u život, Phillipsa uništi vlastita pohlepa, a Alanu ostane toliko dragulja da može otplatiti svoj dug Slicku.

2.sez., 6.ep - srijeda 22. veljače
Peter i Judy nađu se u pustinji punoj užasnih zvijeri kojima upravlja Alan. U predivnoj oazi tajanstveni im glas zadaje zagonetke. Alan vjeruje da je to Jumanjijev glas, ali nakon što uspiju proći labirint i izbjegnu nekoliko opasnosti, otkriju da glas pripada staromu poremećenom glumcu koji je, kao i Alan, zapeo u igri.

2.sez., 7.ep - četvrtak 23. veljače
Peter sam odlazi u Jumanji. Alan tvrdi da je Ibsen okrenuo novu stranicu u životu. Kako bi zadržao Petera uza sebe, Ibsen u Brantford šalje robotsku Peterovu verziju. Teta Nora je zadovoljna, ali Judy je zabrinuta. Kad Peter otkrije da je pravi Alan zarobljen u laboratoriju, shvate da je Ibsenov plan da sve u Brantfordu pretvori u robotske replike. Alan i Peter unište laboratorij, Judy shvaća da je robot Peter zao i trikom ga namami natrag u Jumanji. Pravi Peter vrati se u Brantford i otkriva kako mu je robotski dvojnik stvorio u školi novu reputaciju.

2.sez., 8.ep - petak 24. veljače
U močvari u kojoj se Alan bori protiv golemih pijavica oživi dječak u blatu sa slike koju je nacrtao Peter. Blatni je dječak zao i jedini mu je cilj da se zabavlja, ali on je i rješenje nove zagonetke naših heroja. Da bi ga disciplinirala, Judy blatnom dječaku postavlja neka pravila i on za osvetu otme Petera, a kani i uništiti Judy i Alana. Peteru ne preostaje drugo nego da ih spasi.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju