Judy i Peter će zaigrati tajanstvenu igru Jumanji i otkriti novi svijet! Prema popularnom filmskom hitu stiže uzbudljiva crtana serija 'Jumanji'.

12.ep - ponedjeljak 13. veljače
Teta Nora opet je u Jumanjiju i ovaj put Peter i Judy shvaćaju da moraju glumiti posrednike za sklapanje veza – hoće li Alana veza s tetom Norom spasiti od igre?

13.ep - utorak 14. veljače
Alan je otrovan, a lijeka nema. U nastojanjima da ga spase, Judy i Peter bore se s Ibsenom, Van Peltom, trgovcem Slickom i Vrebačem. Peter je pretvoren u žabu.

2.sez., 1.ep - srijeda 15. veljače
Petera u Jumanjiju otmu golemi crveni mravi , a Judy i Alan odlaze u koloniju crnih mrava. Crveni i crni mravi smrtni su neprijatelji i bore se za grumen svetog blata pod nazivom bahoot. Dok Peter vjeruje da mora Judy i Alana spasiti od zlih crnih mrava, Judy i Alan vjeruju da moraju Petera spasiti od opakih crvenih mrava. U žestokoj bitki koja je uslijedila, Peter, Judy i Alan bježe od mrava uništivši pritom i sveti bahoot.

2.sez., 2.ep - četvrtak 16. veljače
Peter, Judy i Alan udruže se s mornarom drvena nosa, koji tvrdi da poznaje izlaz iz Jumanjija. Ali kad kod njega nađu drugu kartu, kapetan Ishmael Squint prizna da ih je varao kako bi dobio pomoć u borbi protiv Krakena, jednooke nemani u obliku lignjuna koja mu je odgrizla nos.

2.sez., 3.ep - petak 17. veljače
Nakon što je u školi zafrkavaju da nije uspjela riješiti matematički zadatak, Judy se u Jumanjiju pridružuje Peteru i Alanu. Zagonetka ih vodi do stare prašnjave kutije koja sadrži igru Brantford. U igri susreću lažnu tetu Noru, napada ih golemi pas i odlaze u školu i knjižnicu, ali ne nalaze zagonetke. No Judy počinje shvaćati da ključ njihova oslobođenja leži u rješenju matematičkog problema u školi i to joj vraća izgubljeno samopouzdanje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju