Dok Martina (Daria Knez) priprema prilog o inspekcijama, na TV Bumerangu se pojavi pravi pravcati inspektor (Pjer Meničanin)koji je došao ispitati poslovanje.

14.ep., 12. travanj

Dok Martina (Daria Knez) priprema prilog o inspekcijama, na TV Bumerangu se pojavi pravi pravcati inspektor (Pjer Meničanin)koji je došao ispitati poslovanje. Kiki (Dušan Bućan) ga zamijeni za lopova i onesvijesti ga, Željka ga nakon toga zamijeni za dostavljača, tako da će inspektorov put do istine biti neobičan i složen.

15.ep.,13. travanj

Mršić (Zlatan Zuhrić) ima novu ideju razvoja televizije i traži Emila (Luka Dragić) da napravi njezin “politički profil”. Martina (Daria Knez) se bavi problemima u prirodi uzrokovanim presijecanjem staništa medvjeda autocestom. Stoga šalje Kikija (Dušan Bućan) u Liku da snimi prilog o tome. Dogodovštine Kikija s medvjedima skrenut će Emilovu emisiju u smjeru koji nitko na TV Bumerangu nije očekivao.


16.ep.,14. travanj

Lovro (Draško Zidar) objavljuje da putuje na godišnji odmor u Floridu, što potpuno iznenadi sve djelatnike TV Bumeranga. Većina njih potpuno mijenja ponašanje prema njemu, a pojavljuje se i sumnja da je on suvlasnik televizije. Da bi ga smirio, Mršić (Zlatan Zuhrić) mu daje povišicu plaće i počinje ga koristiti kao savjetnika za financijska ulaganja.
 

17.ep.,15. travanj

Na TV Bumerangu pojavila se financijska policajka i jedino što Poklepović (Ljubomir Kerekeš) može smisliti jest da ju zavede i tako riješi problem. Kako mu to ne uspijeva, u istu misiju šalje Emila (Luka Dragić) koji doživljava potpuni neuspjeh, pa Kikija (Dušan Bućan) čije udvaranje završi fizičkim obračunom, pa u očaju na koncu i Antišu (Luka Petrušić)...
 


Propuštene epizode svoje omiljene serije Bumerang pogledaj na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju