Na početku epizode vidimo kako Gingka i ostali previjaju Yua kojemu je tim Garcia priredio zasjedu. Idući dan tim Garcia zatraži da se bore četvorica protiv četvorice s trenutačnim isključenjima.

2.sez, 5.ep, subota

Na početku epizode vidimo kako Gingka i ostali previjaju Yua kojemu je tim Garcia priredio zasjedu. Idući dan tim Garcia zatraži da se bore četvorica protiv četvorice s trenutačnim isključenjima. Pobjednik će biti tim s najviše osvojenih bodova. Yu je prvi koji će se boriti za tim Gan Gan Galaxy. Njegov protivnik je Enzo koji kaže Yuu da je „beyblade“ za Garciju život te da Yu to ne shvaća ozbiljno. Enzo upotrijebi svoj posebni potez Slumdog Driver, a Yu upotrijebi svoj posebni potez Inferno Blast.

2.sez, 6.ep, nedjelja

Gingka pokuša napasti Ray Gashera, no Selenin „bey“ odolijeva napadima. Uspješna je, ali nakon nekoliko pokušaja Galaxy Pegaz započinje seriju napada na Ray Gashera. Pegaz nastavlja s napadima i snaga Ray Gashera polako jenjava. Svi su mislili da će Gingka pobijediti, no Selen mu kaže da je još nikad nitko nije pobijedio u bitci na ispadanje. Ali Gingka joj kaže da će on pobijediti. Međutim, nakon što čuje da mu se publika smije, Gingka se naljuti te pokuša izgurati Ray Gashera sa stadiona. Selen uspijeva pobjeći. Gingka ponovno pokuša napasti, no Ray Gasher uspijeva se obraniti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju