Tim Gan Gan Galaxy razgovara o tome kako im je Ryuga pomogao, no Gingka im govori kako je Ryugi stalo samo do toga da pobijedi svog neprijatelja.

2.sez, 19.ep - 25. svibnja

Za tim Gan Gan Galaxy priređena je pobjednička zabava, no na njoj nema nikoga osim Rya, Hikarua i Blader DJ-a. Tim Wang Hu Zong i Kenta dolaze te započinju vodeni rat s Gingkom, Masamuneom i Madokom. Na zabavu stiže helikopter, a iz njega izlaze dr. Ziggurat, tim Star Breaker, tim Garcia i Julian Konzern. Ziggurat lansira Spiral Capicorn kako bi uništio stolove. Govori kako je upotrijebio turnir za svoje istraživanje te da mu nije bilo važno hoće li pobijediti ili izgubiti. Želi koristiti zvrkove kao izvor energije i stvorio je Spiral Force.

2.sez, 20.ep - 26. svibnja

Ryo zbog snage Spiral Forcea ne dozvoljava Gingki i ostalima da pokušaju zaustaviti dr. Ziggurata. Gingka ga želi zaustaviti jer koristi zvrkove za zaradu, a svjetsko prvenstvo za istraživanje. Svi ga mole da se ostavi toga, no on ih ne sluša. Hikaru im pokazuje Hades City i kaže Ryu da tvrtka Hades Inc. još nije učinila ništa nezakonito. Kaže im i da je toranj usred grada sjedište tvrtke te da se Spiral Core nalazi u tom tornju zajedno s Faustom i Twisted Tempom. Wales, Sophie i Klaus krenu s Gingkom kako bi mu pomogli zaustaviti dr. Ziggurata.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju