Tim Gan Gan Galaxy razgovara o tome kako im je Ryuga pomogao, no Gingka im govori kako je Ryugi stalo samo do toga da pobijedi svog neprijatelja.

2.sez, 17.ep - 18. svibnja

Tim Gan Gan Galaxy razgovara o tome kako im je Ryuga pomogao, no Gingka im govori kako je Ryugi stalo samo do toga da pobijedi svog neprijatelja. Pitaju se što on zna o HD Akademiji, a oni ne znaju. Ryo i Hikaru dolaze i pokazuju im popis bladera koji se nisu borili dok ih HD Akademija nije regrutirala, a Jack je jedan od bladera na tom popisu. Ryo je rekao da su ti bladeri postali snažni nakon što su ušli u akademiju. Rekao im je da je vlasnik akademije dr. Ziggurat koji je ujedno i vlasnik tvrtke Hades Inc. te da svoja istraživanja želi pokazati kroz zvrkove. Zatraži od Hikara da im pokaže snimke borbe Zea i Jacka u kojima je vidljivo da iz njih izlazi neka nepoznata snaga. Kaže da Ziggurat s pomoću znanosti u njima budi skrivenu snagu. Hikaru pokazuje snimke u kojima se vidi da neki bladeri to nisu mogli podnijeti te su morali prestati s borbama.

2.sez, 18.ep - 19. svibnja

Damian upotrijebi svoj posebni potez Hades Drive, a Hades Kerbecs napadne Galaxy Pegazs dok je zarobljen u plamenu. Gingka se prisjeti kako ga je Galaxy Pegaz dozivao kada ga je tek dobio. Pegaz poveća snagu, a Gingka upotrijebi svoj posebni potez Storm Bringer, no Kerbecs izvede protunapad te izbije Pegaza u zrak. Damian upotrijebi svoj posebni potez Hades Gate te povlači Gingka i Pegaza kroz portal. Gingka se probudi u podzemnu svijetu i vidi kako Kerbecs drži Pegaza u lancima. Damian govori da je duh nemoćan u usporedbi sa znanošću, a lanci počinju hvatati Gingku. Damian se prisjeti vremena kada je bio klinac u HD Akademiji te da mu je Dr. Ziggurat dao zvrk. Damian kaže da je pobjeda njegova jedina svrha, no Gingka pronađe snagu i oslobodi sebe i Pegaza iz okova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju