Zeo je u sustavu prilagodbe što mu nanosi bol. Dr. Ziggurat govori kako bi trebao izdržati tu bol jer je on jedna od rijetkih osoba koja je kompatibilna s tim sustavom.

2.sez, 11.ep, subota 27. travnja

Zeo je u sustavu prilagodbe što mu nanosi bol. Dr. Ziggurat govori kako bi trebao izdržati tu bol jer je on jedna od rijetkih osoba koja je kompatibilna s tim sustavom. Toby se može spasiti. Zeo uzvikne Tobyjevo ime i prisjeti se dana kada ga je sreo kod Masamunea prije negoli je otišao pobijediti Gingku kako bi postao broj 1. Dr. Ziggurat zaustavlja sustav prilagodbe jer Zeo više ne može podnijeti bol nakon 80%. Zeu govori da pričeka s Ryugom dok Damian dovrši svoju prilagodbu.

2.sez, 12.ep, nedjelja 28. travnja

Tsubasa i Yu su u bolnici i ne mogu se natjecati u posljednjem krugu. Gingka pita Madoku i Kentu tko im je to učinio. Oni mu odgovaraju da je to učinio Damian iz tima Star Breaker što ga je podsjetilo na Ryugovo upozorenje na ovaj tim iz SAD-a. Ryo ih kontaktira. On zna što se dogodilo s Tsubasom i Yuom. Kaže da je primjetio HD Akademiju već na početku prvenstva, no nije znao koja je njezina svrha. Hikaru kaže da prikupljaju bladere diljem SAD-a te da ih treniraju kako bi dominirali prvim svjetskim prvenstvom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju