Masamune se nalazi s Tobyjem te se prisjete vremena kada su se upoznali. Tada je Masamune tek stigao iz Japana i tražio je borbu, no nitko nije bio dostupan.

2.sez, 9.ep, subota 20. travnja

Masamune se nalazi s Tobyjem te se prisjete vremena kada su se upoznali. Tada je Masamune tek stigao iz Japana i tražio je borbu, no nitko nije bio dostupan. Pronašao je dvoranu u kojoj je upoznao Zea i Tobyja te se učlanio. Zeo je Masamuneu i Tobyju rekao za novootvoreni bey-park u kojem će se sutradan naći. Zeo i Masamune u park su stigli na vrijeme, no Toby kasni. U tom trenutku na borbu ih izazove tim Gold-Bank. Vince se bori s Masamuneom, a u trenutku kada ga Masamune nadjača, u borbu ulaze još dvojica i pokušaju uništiti Masamuneov Ray Striker.

2.sez, 10.ep, nedjelja 21. travnja

Zeo je viđen kako trenira vani i zaprima poziv od HD Akademije u kojem mu kažu da mora doći. Za to vrijeme Gingka, Masamune i Kenta odlaze u Dungeon Gym gdje se bore sa svima koji su ondje, dok Madoka, Tsubasa i Yu popravljaju Flame Libru i Earth Eagle. Na HD Akademiji Ryuga se bori sa zvrkovima za treniranje, lansira zvrk svojom rukom te zatim upotrijebi sposobnost Meteo L-Draga da preuzme rotaciju drugih kako bi pobijedio u borbi. Nakon borbe Zeo razgovara s Dr. Zigguratom o sučeljavanju s Ryugom kako bi upoznao snagu Meteo L-Drage i upotrijebio tu snagu da sustav prilagodbe postane još i bolji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju