Nakon što je pobijedio Cyclone Herculea, Gingka slavi, no u tom trenutku napadom ga iznenadi Argo.

7.ep, subota 13. travnja

Nakon što je pobijedio Cyclone Herculea, Gingka slavi, no u tom trenutku napadom ga iznenadi Argo. Tsubasa priskoči u pomoć i vjeruje da će lako pobijediti jer je pobijedio mračnu silu. No snaga Ray Gila krije se u njegovu gumenu ravnu vrhu koji omogućava brze napade na Tsubasin Earth Eagle. Ray Gilov prozirni obruč sprečava zračne napade Tsubase. Argo je dodatno pogoršao situaciju provocirajući Tsubasu do te mjere da ga je mračna sila gotovo ponovno preuzela. Tsubasa osjeća jednaku bol kao i Garcije jer je morao svladati mračnu silu koju je pobijedio u prethodnoj borbi s Ryugom.

8.ep, nedjelja 14. travnja

Tim Gan Gan Galaxy ubrzo nakon borbe s timom Garcia stiže u New York. Masamune požuri potražiti Tobya. Ostatak tima i Kenta obilazi grad te nailaze na Masamunea. Toby nije bio u bolnici u kojoj je trebao biti pa Masamune odlazi u Dungeon Gym kako bi doznao gdje je. Trener Steel kaže Masamuneu da ga je Zeo premjestio u drugu bolnicu, ali ne zna koju.

Masamune prijateljima objasni svoju povijest s Tobyjem i Zeom. Zatim se pojavljuje Zeo te odvodi Masamunea i ostale na staro vježbalište. Dvojica prijatelja razgovaraju o novostima pa Zeo Masamuneu ispriča kako je trenirao u HD Akademiji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju