Priča o robotu koji je u misiji širenja pravednosti između ljudi i robota u svijetu. Ne propustite crtanu seriju 'Astro Boy' na Novoj TV!

7.ep - 5. studenog
Atlas nastavlja uništavati, Astro saznaje istinu o svojoj prošlosti. Uz pomoć ponovno pokrenutih memorijskih krugova saznaje da ga je stvorio, a zatim i odbacio upravo dr. Tenma. Pred Astrom su teška pitanja o vlastitu identitetu i sudbini.

8.ep - 6. studenog
Kato je na robotizirani super-vlak Neon Express postavio virus koji ubrza vlak i time ugrozi sve putnike. Astro mora spasiti putnike i spriječiti nesreću vlaka u središtu Metro Cityja.

9.ep - 7. studenog
Tajanstveni robot užasava ljude tražeći odbačene dijelove robota koje koristi da bi ponovno pokrenuo vlastiti sustav koji otkazuje. Policija ga ubrzo pronalazi i odluči ga uništiti, no čini se da Kato ipak nije zao robot. Astro mora otkriti istinu prije nego što bude prekasno.

10.ep - 8. studenog
Da bi iskoristio njihove posebne moći smrzavanja, dr. Tenma se pretvara da je upravo on dugo očekivani vođa skupine naprednih robota. Roboti ne shvaćaju da njihova sposobnost smrzavanja uništava sve u okolini. Može li ih Astro uvjeriti da se riješe zla utjecaja dr. Tenme?

11.ep - 9. studenog
Astro uživa u cirkusu sve dok ne shvati da je Reno, jedna od zvijezda cirkusa, zapravo dječak koji se pretvara da je robot. Gradske vlasti odluče ga razdvojiti od njegove robotske obitelji. Astro pak odluči zaštititi ga i spasiti cirkus.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju