Priča o robotu koji je u misiji širenja pravednosti između ljudi i robota u svijetu. Ne propustite crtanu seriju 'Astro Boy' na Novoj TV!

15.ep. - ponedjeljak 30. travnja
Astro mora spriječiti Erasabota u namjeri da izvuče umjetnu inteligenciju iz svih robota Metro Cityja.

16.ep. - utorak 1. svibnja
Androidni lovac na robote napada nevine robote te ih rastavlja i njihove dijelove prodaje na crnoj burzi. Astro se sprijateljuje s njim i pomaže mu pobijediti destruktivni program kojim ga je opremio upravo Skunk.

17.ep. - srijeda 2. svibnja
Pluton je jedan od najsnažnijih robota u Metro Cityju. Zakleo se da će postati robotski prvak svijeta. Izaziva i poražava svakoga suparnika oduzimajući im posebne sposobnosti nakon borbe. Iako se Astro zakleo da se neće boriti s robotima, jedini je koji ga može zaustaviti.

18.ep. - četvrtak 3. svibnja
Astro i Zoran uspiju nagovoriti Plutona da prestane uništavati. No Sjenka, Plutonov stvoritelj, konstruirao je Aheronta, opakiju i moćniju verziju Plutona. Nakon Aherontova napada Astro ga može zaustaviti samo uz Plutonovu pomoć.

19.ep. - petak 4. svibnja
Matthew je Astrov novi prijatelj koji toliko voli robote da se odijeva u ostatke robota i pretvara se da je robot. No nakon što pokuša spasiti majku iz nesreće space shuttlea s pomoću svojih robotskih moći, Astro ih mora oboje spašavati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju