Priča o robotu koji je u misiji širenja pravednosti između ljudi i robota u svijetu. Ne propustite crtanu seriju 'Astro Boy' na Novoj TV!

27.ep - 3. prosinca
Astro udružuje snage s Yukovim ujakom Wallyjem da riješi niz zbunjujućih provala koje izvodi zmajoliki robot.

28.ep - 4. prosinca
Nakon što pokušaj krađe računalnoga programa propadne, skupina robota zatočena je na energetskoj postaji u Zemljinoj orbiti. Pokrenut je niz samouništenja. Astro i Plavi vitez pokušat će spasiti robote. Pritom otkrivaju mračnu tajnu koja dovodi do sukoba s korumpiranim ljudima koji su uzrokovali destabilizaciju postaje.

29.ep - 5. prosinca
Zoran zavidi bratu na statusu superheroja. Pridružuje se ekipi detektiva Wallyja Kisagarija da im pomogne riješiti čudan slučaj pticolikoga fantoma koji se pojavljuje u gradu.

30.ep - 6. prosinca
Astro se pridružuje ekspediciji koja putuje u središte Zemlje, iako mu je vođa ekspedicije Damon rekao da ne vjeruje robotima. Nakon što su dospjeli do zasljepljujućeg kompleksa pećina duboko u Zemlji, jedan član ekipe izazove pobunu i tako ugrozi ostatak ekspedicije. Samo Astro može zaštititi ekipu i spasiti ih prije nego što ih uništi erupcija lave.

31.ep - 7. prosinca
Gideon je prototip istraživačkoga robota koji sliči delfinu. Boji se krenuti na prvu podvodnu misiju zbog Fantomskoga pirata, legendarnoga podvodnog demona. Astro, Reno i Zoran pomažu Gideonu svladati strah kad se Pirat odjednom pojavljuje i ugrozi njihovu sigurnost.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju