Priča o robotu koji je u misiji širenja pravednosti između ljudi i robota u svijetu. Ne propustite crtanu seriju 'Astro Boy' na Novoj TV!

10.ep - ponedjeljak 23. travnja
Da bi iskoristio njihove posebne moći smrzavanja, dr. Tenma se pretvara da je upravo on dugo očekivani vođa skupine naprednih robota. Roboti ne shvaćaju da njihova sposobnost smrzavanja uništava sve u okolini. Može li ih Astro uvjeriti da se riješe zla utjecaja dr. Tenme?

11.ep - utorak 24. travnja
Astro uživa u cirkusu sve dok ne shvati da je Reno, jedna od zvijezda cirkusa, zapravo dječak koji se pretvara da je robot. Gradske vlasti odluče ga razdvojiti od njegove robotske obitelji. Astro pak odluči zaštititi ga i spasiti cirkus.

12.ep - srijeda 25. travnja
Skunk ponovno pokreće Jumba i uz njegovu pomoć uspijeva pobjeći iz zatvora. Astro mora zaustaviti Jumba i ponovno ga pretvoriti u nježnoga diva.

13.ep - četvrtak 26. travnja
Dr. O'Shay konstruirao je Zoran, Astrovu mlađu sestru. Zoran odlučuje istražiti okolinu na svoju ruku i pritom otkriva veliku robotsku pticu Katari koja kruži iznad Metro Cityja. Nakon što je ptica ulovi, samo je njezin veliki brat može spasiti.

14.ep - petak 27. travnja
Mikrorobot napadne Zoranin operativni sustav iznutra. Astro se smanjuje na mikroskopsku veličinu da bi ušao u Zoranin sustav, suprotstavio se robotu i spasio sestru.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju