Priča o robotu koji je u misiji širenja pravednosti između ljudi i robota u svijetu. Ne propustite crtanu seriju 'Astro Boy' na Novoj TV!

30.ep - ponedjeljak 21. svibnja
Astro se pridružuje ekspediciji koja putuje u središte Zemlje, iako mu je vođa ekspedicije Damon rekao da ne vjeruje robotima. Nakon što su dospjeli do zasljepljujućeg kompleksa pećina duboko u Zemlji, jedan član ekipe izazove pobunu i tako ugrozi ostatak ekspedicije. Samo Astro može zaštititi ekipu i spasiti ih prije nego što ih uništi erupcija lave.

31.ep - utorak 22. svibnja
Gideon je prototip istraživačkoga robota koji sliči delfinu. Boji se krenuti na prvu podvodnu misiju zbog Fantomskoga pirata, legendarnoga podvodnog demona. Astro, Reno i Zoran pomažu Gideonu svladati strah kad se Pirat odjednom pojavljuje i ugrozi njihovu sigurnost.

32.ep - srijeda 23. svibnja
Nezakonite borbe robota odvijaju se na tajnim mjestima i zabavljaju gledatelje. Nakon što Astro i Vitez pokušaju spriječiti borbe, prisiljeni su boriti se međusobno. Tijekom pripreme za borbu Astro saznaje istinu o Vitezovoj prošlosti.

33.ep - četvrtak 24. svibnja
Astro i njegovo društvo sprijateljuju se s Ninom, razmaženom djevojčicom koja ima sve što novac može kupiti. No kako se prijateljstvo razvija, društvo otkriva tajanstveni fantomski stroj korišten u nizu pljačka. Astro mora riješiti tu zagonetku i pomoći Nini otkriti značenje pravoga prijateljstva.

34.ep - petak 25. svibnja
Luminit je rijedak i vrijedan element nedavno otkriven na Mjesecu. Tajanstveni mjenjolik krade ga na Zemlji, a Astro istražuje o čemu je riječ.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju