Priča o robotu koji je u misiji širenja pravednosti između ljudi i robota u svijetu. Ne propustite crtanu seriju 'Astro Boy' na Novoj TV!

17.ep - 19. studenog
Pluton je jedan od najsnažnijih robota u Metro Cityju. Zakleo se da će postati robotski prvak svijeta. Izaziva i poražava svakoga suparnika oduzimajući im posebne sposobnosti nakon borbe. Iako se Astro zakleo da se neće boriti s robotima, jedini je koji ga može zaustaviti.

18.ep - 20. studenog
Astro i Zoran uspiju nagovoriti Plutona da prestane uništavati. No Sjenka, Plutonov stvoritelj, konstruirao je Aheronta, opakiju i moćniju verziju Plutona. Nakon Aherontova napada Astro ga može zaustaviti samo uz Plutonovu pomoć.

19.ep - 21. studenog
Matthew je Astrov novi prijatelj koji toliko voli robote da se odijeva u ostatke robota i pretvara se da je robot. No nakon što pokuša spasiti majku iz nesreće space shuttlea s pomoću svojih robotskih moći, Astro ih mora oboje spašavati.

20.ep - 22. studenog
Autoritet dr. Tenme poljuljao je Sjenka. Tenma želi dokazati da im je Astro odan te da će povesti revoluciju robota.

21.ep - 23. studenog
Zemlja oko Jezera zmaja onečišćena je i počinje propadati. Astro mora pronaći izvor otrova. Ondje nailazi na ekscentričnog istraživača Gullivera i zajedno se suprotstavljaju otrovnim Repo-djevojkama da bi spasili jezero.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju