Ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' pobjednicu prve epizode Mineu imat ćemo priliku vidjeti u ulozi Nancy Sinatra, a drugoplasirani iz prve emisije, Baby Dooks će se transformirati u Marinu Perazić.

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' pobjednicu prve epizode Mineu imat ćemo priliku vidjeti u ulozi Nancy Sinatra, a drugoplasirani iz prve emisije, Baby Dooks će se transformirati u Marinu Perazić. Jasna će se morati okušati kao crtana junakinja Jessica Rabbit, Ronald će se transformirati u Robbieja Williamsa, a Giuliano iz kože Miše Kovača ulazi u onu legendarne Amy Winehouse. Andrea je poželjela žešću transformaciju u drugoj emisiji, a foto rulet je ovaj put stao na Olivera Dragojevića. Vandu ćemo vidjeti kao Zdravka Čolića, a Mario će također morati ''promijeniti'' spol i pretvoriti se u Beyonce.

Cijelu čaroliju transformacija ovaj put će na svojoj koži osjetiti i voditelji showa Rene i Igor te će svojom izvedbom "Girl you know it's true" Milli Vanillija zabaviti i sebe i druge.

Također, vidjet ćemo kako će Jole, gostujući član žirija u ovoj epizodi, komentirati Mineinu, pobjedničku imitaciju svog lika i djela, a popularni Jole izvest će u show svoju pjesmu ''Kada žene tulumare''. Svi natjecatelji kako bi imali što bolje nastupe u drugoj emisiji showa i ovaj put prolaze vokalne, plesne i dramske probe, a vidjet ćemo uskoro i koliko su one urodile plodom. Dramska trenerica i članica žirija Sandra Bagarić sve muške natjecatelje koji će prvi put stati na štikle, podučiti seksi hodu.
Kako će se Giuliano, Baby Dooks i Mario snaći u štiklama, kako će Andrea i Vanda utjeloviti popularne pjevače, kako će se Jasna snaći u ulozi crtanog lika, te da li je Robbie Williams dobio svog novog dvojnika, vidjet ćemo u sljedećoj epizodi pjevačko plesnog spektakla Tvoje lice zvuči poznato.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju