Slađana Škarić (43) iz Zagreba cijelog života se pita zašto ju je njen otac ostavio, zašto je otišao.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV
Sjeća se samo u magli jednog susreta kada je imala četiri godine. Otišao je bez pozdrava i od tada počinje njezina potraga. Slađanu cijeli život kopka pomisao gdje joj je tata i zašto ju nikada nije kontaktirao. Samir AbuRumoh u Zagrebu je studirao geodeziju. Za to se vrijeme zaljubio i dobio dijete - Slađanu. Sa svojom djevojkom nije dugo ostao zajedno, te napušta Hrvatsku kada je Slađana imala samo četiri godine i od tada mu se gubi svaki trag. ''Cijelo vrijeme sam osjećala da mi nešto fali'', govori Slađana. Hoće li Slađana upravo u emisiji ''Život priča priče'' uspjeti doznati nešto više o svom ocu koji danas živi u Palestini, te hoće li biti prilika da se uskoro i susretnu, saznat ćemo u emisiji.
Druga emisija nas upoznaje i s Ivanom Marinićem (35) samohranim ocem šestero djece iz Žminja i njegove životne priče. Kada je prije godinu dana iznenada u 28. godini preminula Ivanova supruga, najmlađe dijete imalo je svega dva mjeseca, a najstarije 10 godina. Odjednom je ostao sam i odgovoran za odgoj i brigu šestero maloljetne djece.
U studio emisije dolazi i Vedran Habel (38) iz Zagreba. Vedran  je bio nekada glavni kuhar engleske nogometne reprezentacije te svjetski poznatih restorana i hotela, a danas je veliki humanitarac,  osnivač i predsjednik Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja, osnovane s vizijom za poboljšanje obrazovanja osoba s invaliditetom. Kroz edukacije i kuharske radionice daje im priliku da pokažu svoje sposobnosti i lakše dođu do zaposlenja. Koja je njegova priča te koje će mu iznenađenje prirediti ekipa emisije ''Život priča priče'', saznat ćemo u utorak  na Novoj TV.