Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Pred kandidatima showa "Ženim sina?" drugi je dan upoznavanja, a dok se oni pripremaju za nove susrete, tata Miljenko uzima stvar u svoje ruke i dolazi u kontrolu djevojaka.

„Prema onome što sam vidio, mislim da ćeš ti morati biti kućanica“, upozorit će Miljenko svog sina Mirka jer će njegovo budno oko primijetiti nered koji su djevojke napravile, a zatim će otkriti igru koju je osmislio s ciljem da ih bolje upozna i olakša odluku o eliminacijama koje tek slijede. „Igra koju ću s curama igrati zove se tzv. detektor laži. Na taj način ćemo možda nešto saznati“, reći će Miljenko koji će djevojkama provjeravati otkucaje srca, proširene zjenice i mimiku lica, ne bi li otkrio skrivaju li nešto.



Za svaku će djevojku, prema njihovim profilima, sastaviti jedinstvena pitanja, a dok će neke upitati bi li slušale zagorsku glazbu ili zadati im zadatak da nacrtaju svoje djetinjstvo u 10 sekundi, drugima će servirati nešto škakljivije. Posebnu sumnju u njemu izazvat će blizanke za koje želi utvrditi jesu li doista u krvnom srodstvu. „Provjerom društvenih mreža napisale su različite podatke rođenja, različite podatke mjesta stanovanja“, zaključit će.

 

Ispitivanje će teći glatko, a Miljenko će poput živućeg detektora laži otkrivati jesu li djevojke iskrene. No, na red će doći Kristina koja će zahuktati atmosferu nakon što je Miljenko upita bi li se ikada slikala gola. „On mene provocira, ja sam inače takva osoba da se volim svađati. Samo mu želim poručiti da sam ja veća igračica od njega. Ako se hoće igrati, igrat ćemo se“, reći će Kristina koja će se suprotstaviti Miljenkovim metodama.

Njihov će se obračun nastaviti i nakon ispitivanja, kada će Kristina pred ostalim djevojkama Miljenku poručiti: „Možda se i slikam gola, samo za vas“, pa zatim zaključiti: „Kod mene i oca je komunikacija zamršena. Mislim da si daje preveliku važnost u svemu tome, on je taj koji dominira, za razliku od Mirka“.

 

Kako će završiti žestoki obračun Kristine i Miljenka, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju