Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Nakon što su se djevojke predstavile kandidatima showa "Ženim sina?", a svaki od njih odabrao je svoju favoritkinju, vrijeme je za prva upoznavanja. Četiri kandidata dobit će zadatak da što kreativnije osmisle prvo druženje s djevojkama, a podršku će im, naravno, pružiti njihovi roditelji.

Za bivšeg policajca Miljenka stare navike teško umiru, pa će od ranog jutra neumorno slagati profile djevojaka koji podsjećaju na policijske dosjee. „Danas se od ranog jutra pripremam za ovaj dan“, poručit će Miljenko, dok će se njegov sin Mirko posvetiti sebi i za to vrijeme meditirati. Mirko će biti vrlo tajanstven oko toga gdje planira odvesti djevojke, a tatu Miljenka neće nimalo iznenaditi kad otkrije da će to biti – teretana, mjesto na kojemu je Mirko često viđen gost.



U pomalo neuobičajenom okruženju za prvi spoj Mirko će djevojkama prvo pokazati vježbe, a zatim će svaka od njih dobiti zadatak da mu u 30 sekundi priđe. Dok će neke djevojke spremno prihvatiti izazov, žestoka protivnica Mirkove ideje bit će Kristina koja će odbiti zadatak. „To nije za mene, tako da mi se nikako to nije svidjelo i nikad se ne bih toliko spustila“, reći će Kristina kojoj je prilaženje muškarcima ispod časti. Iako će se Mirko truditi da među djevojkama stvori dobro raspoloženje, zasmetat će mu Kristinino ponašanje. „Vjerojatno je čula da sam sa strane rekao da se ulizuje, pa ju je to potaknulo i pokazala je napokon svoje pravo lice. Normalno je da cure pokazuju svoje emocije, ali Kristina previše histerizira, ima svoje ispade, to nije normalno“, reći će Mirko. Njihov susret završit će okršajem, a Mirko će na kraju zaključiti: „Kristina me toliko razočarala da je od vrata do dolje nisam ni pogledao“.



Preostali kandidati svoje će djevojke također odvesti na domišljata mjesta za upoznavanje. Dok će neke djevojke biti oduševljene izborom, druge će, pak, doživjeti veliko razočarenje. Mirko i Antonio odabrat će djevojke za prvi spoj, a dvojica kandidata dobit će i težak zadatak da jednu djevojku pošalju kući.

Kako će izgledati prvi spojevi i tko će prvi napustiti show, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju