Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Kandidati showa "Ženim sina?" na svojim izletničkim lokacijama proživljavaju idilične trenutke, a nova epizoda donosi i nove spojeve. Ovoga puta na redu su Sebastian i atraktivna Georgette, koju dosad ništa nije uspjelo oboriti s nogu. Sebastian će Georgette iznenaditi doručkom u sobi, ali neće ni slutiti da pravo iznenađenje zapravo čeka njega. „Idemo ovako, ja preuzimam inicijativu. Ti si meni dvaput pripremio iznenađenje. Sad ćeš ti vidjeti“, reći će Georgette koja će za Sebastiana pripremiti nešto zaista neočekivano.

Kako bi provjerila Sebastianovo snalaženje s raznim alatima, Georgette će Sebastiana prvo odvesti u svoj atelje, a potajno će priznati da ga želi dovesti u neugodnu situaciju kako bi mu se osvetila za sva loša iznenađenja koja joj je dosad priredio. Budući da će se Sebastian odlično snaći u ateljeu, Georgette će za njega osmisliti još veći izazov, pa će mu tako demonstrirati umijeće tanga, jednog od najsenzualnijih plesova, te provjeriti jesu li mu slikarski alati draži od pripijenih tijela. 

„Dva plesna koraka u životu nisam napravio“, reći će Sebastian šaleći se na svoj račun, a situaciju će u svoju korist okrenuti Georgette koja će komentirati: „Gdje ti je strast, čovječe?“. No, njegovo nesnalaženje s plesnim koracima neće je spriječiti u tome da demonstrira senzualne pokrete koji bi malokoga ostavili ravnodušnim.

Hoće li senzualni tango probuditi strast između Sebastiana i Georgette te kakvi spojevi očekuju preostale kandidate, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju