Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Glazbenik Marko Tolja gost je ovotjedne emisije Zdravlja na kvadrat. Govorio je o svom zdravlju, odgoju djece, prehrani, sportu, ali i ispričao jednu simpatičnu anegdotu kada je na porodu svoje djece prerezao pupkovinu. Više detalja, kako on u šali kaže „o doktoru Tolji”, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.


Postmenopauza jedna je od tema ovotjednog Zdravlja na kvadrat. Riječ je o neobičnom i osjetljivom periodu života kod žena kojeg definiraju brojne promjene. Čak 10% žena tijekom postmenopauze ima krvarenja! Je li to razlog za brigu i kada se obratiti liječniku?


Propuh, sjedenje na hladnom, alkoholni oblozi, gledanje TV programa u mračnoj prostoriji, čitanje knjige pod lampom. Sigurno ste čuli da je nešto od ovoga dobro, a nešto loše za Vaše zdravlje. Kako bismo riješili te vječite dvojbe, upitali smo liječnika što je mit, a što istina? Odgovore saznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!


Topla voda s limunom, ujutro na tašte, postala je popularna preporuka. Utjecajne osobe na društvenim mrežama proširile su ideju da početak dana čašom vode s limunom može poboljšati zdravlje, ali pomoći i u mršavljenju! No, je li cijela priča opravdana ili ne? U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat odgovore ima sportski nutricionist Sebastijan Orlić.


Oralna higijena česta je tema Zdravlja na kvadrat. Porazno je čuti, ali i vidjeti da golema populacija građana Hrvatske ne održava dovoljno dobro svoje oralno zdravlje. U današnje vrijeme odlazak stomatologu ne boli. Kako? Odgovore doznajte u novoj epizodi.


Škola ima složen utjecaj na zdravlje učenika, ali i vrlo važnu ulogu u razvijanju svijesti o zdravlju, stvaranju pozitivnih navika i zdravog stila življenja. Zbog toga ovotjedno izdanje Zdravlja na kvadrat donosi i temu školske medicine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju