Ne propustite nove epizode!

U subotu, 12. listopada jedinstvena savjetodavna emisija „Zdravlje na kvadrat“ vraća se na Novu TV s već dobro poznatim voditeljem Daliborom Bosančićem, ali i novim sugovornicima i još zanimljivijim temama. Od otkrivanja problema u područjima zdravstva i provjerenih informacija od strane stručnjaka, do raznih iskustava poznatih ličnosti, emisija donosi razne priče iz medicine, prehrane, sporta i načina života.

Voditelj i urednik popularne emisije, koja uskoro kreće s osmom sezonom emitiranja, televizijski je novinar s diplomom iz ekonomije, s dugogodišnjim iskustvom u medijima. Uoči povratka na ekrane Nove TV, podijelio je i kako se osjeća. „Osjećaj je i više nego dobar. Svaka nova epizoda donosi nove izazove, a kako medicina neprestano napreduje, tako se razvija i naš projekt. Nastavljamo gdje smo stali i s velikim zanosom ulazimo u novu sezonu emitiranja "Zdravlja na kvadrat", rekao je Dalibor, koji već godinama uspješno uređuje i vodi ovu emisiju.

Već u prvoj epizodi gledatelji će imati priliku čuti najljepše i najstresnije životne trenutke olimpijca i gimnastičara Aurela Benovića. Osim toga, prva epizoda nove sezone obradit će važnu temu bacanja hrane, uz poseban naglasak na to da se u Hrvatskoj godišnje baci čak 280 tisuća tona.

Govorit će se i o važnosti preventivnih pregleda u otkrivanju teških bolesti, a tko je liječnik koji pjeva i ima li nebinarnost veze sa seksualnom orijentacijom, doznajte već u subotu, 12. listopada u jutarnjem terminu na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju