Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Već ga sad nazivaju kraljem nostalgičnog zvuka, a vjerovali ili ne, tek mu je 18 godina. Mnoge je oduševio svojim načinom pjevanja. Ime mu je Martin Kosovec, a u ovotjednom Zdravlju na kvadrat predstavit će se u sasvim drugačijem svijetlu.


Ječmenac počinje nenadanim osjećanjem težine vjeđe i svrbežom kojem se pridruži oštra bol, katkada i neugodnost. Pri prijelazu prstom preko otečene vjeđe osjeti se bolno mjesto, odnosno središte ječmenca. Zbog čega se javlja i koliko traje? Odgovore doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.


Čovjek udahne tijekom dana 11 tisuća litara zraka. Unutar zatvorenog prostora trošimo oko 90 posto svoga vremena. Disanjem onečišćenog zraka, vanjskog ali i unutarnjeg, narušavamo zdravlje, a to je i jedan od uzroka mnogih bolesti. Kako zaštititi sebe i svoju obitelj, otkriva nova epizoda Zdravlja na kvadrat.


Psorijaza je kronična kožna bolest za koju je tipična pojava crvenila te odebljanja. Promjene najčešće nastaju na laktovima, koljenima, vlasištu, na trupu, ali može se pojaviti i na bilo kojem drugom dijelu tijela. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat saznajte - može li se psorijaza izliječiti?


Kako se ponašati kada zaboli kralježnica? Ako nešto boli duže od 6 tjedana, a vidite da bol ne prolazi uz konzervativne metode liječenja, poput mirovanja ili lijeka protiv bolova, onda treba napraviti pretrage. Postoje, naravno, i situacije koje zahtijevaju hitnu obradu. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat o bolestima kralježnice pričat će specijalist neurokirurgije Tomislav Sajko.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju