Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Eugen Stjepan Višić nagrađivani je hrvatski glumac i zaljubljenik u glazbu. Sudionik je ovogodišnje Dore, i poznat po pjesmi „Tišine”. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorit će o zdravlju, prehrani, sportu, emocijama, strahovima i starijoj životnoj dobi.

Njezine simptome opisao je otac medicine Hipokrat. Migrena je bol koja se javlja u jednoj polovici glave. Češće od nje pate žene, a ne treba je miješati s običnom glavoboljom. Za nju je uglavnom karakteristično da traje od 4 do 72 sata i ima neke tipične simptome. Koje? Odgovore doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

U ovotjednom Zdravlju na kvadrat jedna od tema je tumor mozga. Kada govorimo o tumorima, pravila nema. Pogađaju sve dobne skupine i oba spola. Dijagnoza tumorske bolesti za oboljele je teška bez obzira na kojem se mjestu tumor pojavio.

Koža pamti sve "grijehe" koje smo joj priredili: lošu hranu, pretjerano izlaganje suncu, stres, pušenje i loše navike! U ovoj epizodi Zdravlja na kvadrat potražite savjete kako kožu pripremiti za sunce i toplije dane.

Prate je mučnina, povraćanje i proljev. Nakon zaraze prođe nekoliko dana prije nego se pojave simptomi. Česta je među djecom, no ni odrasli nisu imuni. U ovoj epizodi Zdravlja na kvadrat doznajte kako se liječiti i koje namirnice izbjegavati kod crijevne viroze.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju