Tvoje lice zvuči poznato

Domaća produkcija

Mario Petreković

Natjecatelj

Karizmatični Bjelovarčanin koji se tijekom života bavio raznim aktivnostima, a u svojoj radnoj knjižici ima upisano čak i zvanje masera i fitness trenera te profesionalnog zabavljača.

Po struci je KV autoelektričar, a može se pohvaliti i poslovima poput spasioca na bazenu, trenera i suca tae-kwon doa no široj javnosti Mario je najviše poznat kao radijski i televizijski voditelj te komičar. Autor je i bivši voditelj legendarnih radio emisija: "ShockShow" , "Do Jaja", "Shundlerova lista", "Svakog gosta 3minute dosta", kao i "Tu lejt najt šou" 

i podnevni uan men šou Bjelovarsko bilogorskog radija te pobjednik 1.sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Djelovao je i u Bjelovarskom kazalištu i nezavisnim kazališnim trupama. 2019. dobiva jednu od glavnih uloga u Osječkom HNK u musicalu "Sugar". Jedno vrijeme živio je u Švedskoj i Engleskoj, a već duže vrijeme živi i radi na relaciji Bjelovar-Zagreb-Samobor-Katran-Janjevo-Tokyo. Uskoro ćemo se ponovno uvjeriti u njegovu moć transformacije u izgledu, pokretu i pjesmi jer gdje je Mario tu je show!

Zanimljivosti

X