Tvoje lice zvuči poznato

Domaća produkcija

Maja Bajamić

Natjecateljica

Maja Bajamić rođena je u Splitu 9.rujna 1991. godine. Od malena je voljela glazbu, a taj ju je put doveo i do profesionalne glazbene karijere.

Ova pjevačica još je od djetinjstva nastupala u brojnim dječjim emisijama, a kao petogodišnjakinja nastupala je na javnoj televiziji s dječjim zborom ''Marjanski tići''. Zbor je također prisustvovao i mnogim priredbama, glazbenim emisijama te dječjim festivalima. 

Nakon toga bila je glavni vokal crkvenog gospel zbora ''Gospa od Zdravlja'', a kasnije se priključila bendu ''Samostan'' s kojim je snimila nekoliko spotova.

2011. godine sudjelovala je u jednom glazbenom showu gdje je završila među četiri najbolja pjevača. Tada ju je šira javnost bolje upoznala. Maja je na završetku Filozofskog fakulteta u Zagrebu, smjer sociologija i pedagogija, a tijekom studiranja odlučila se na velik iskorak te je dva mjeseca plovila kruzerom gdje je svakodnevno nastupala pjevajući.

Uz glazbenu karijeru Maja je velika zaljubljenica u sport. Osim odbojke i vožnje biciklom od petnaeste godine trenirala je i džudo, a samo joj je malo nedostajalo da pristupi Hrvatskoj džudo reprezentaciji. U listopadu 2016. godine postala je pjevačica benda ''Teška industrija''. Godinu dana nakon toga odlučila se posvetiti solo karijeri i počela je raditi na dva autorska albuma. 2017. godine postala je članica žirija u glazbenom tv showu u kojem je ocjenjivala kandidate, ali i dijelila s njima svoja glazbena iskustva. 

O sudjelovanju u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Maja je rekla: 

Priželjkivala sam biti dio ovog showa ga zbog svega što nosim i osjećam. Došlo je vrijeme i način za pokloniti publici umjetnost u sebi.

Zanimljivosti

X