Tvoje lice zvuči poznato

Domaća produkcija

Ivana Mišerić

Natjecateljica

Ivana Mišerić je rođena 13.rujna,1985. u Zagrebu. Živi u Velikoj Gorici gdje je završila osnovnu i srednju školu. Nakon Opće gimnazije upisuje Fakultet političkih znanosti - studij novinarstva.

Iza nje je četrnaestogodišnje radijsko iskustvo, iako je u medijski svijet krenula s televizijom ipak kaže da je najsretnija iza mikrofona. Na Anteni Zagreb je istesala znanje novog radijskog formata na tržištu i shvatila da je to put kojim želi ići. Na Otvorenom radiju je od 2013.godine gdje je nositelj jutarnjeg showa. Iako kaže kako je njeno radno vrijeme na radiju prilično neprirodno, te ustaje redovito u 4.30, obožava svoj posao i osjeća se u studiju kao doma. Ta četiri sata etera ju, ističe, i iscrpe i nahrane odjednom; to više nije posao- to je ekstenzija mene- kaže. Strast prema radiju osjete i slušatelji, 2017. je osvojila nagradu ‘Večernjakova ruža’ za najbolju radijsku osobu. Ivana je još od osnovne škole znala da će raditi u medijima, jer je uvijek bila dio neke dramske ili novinarske grupe, recitirala, pjevala, glumila, igrala se radija. Bila je članica žirija jednog glazbenog TV showa 2011. Ivana za sebe kaže: “ Mislim da sam dosta otvorenog uma i srca...ne osuđujem ljude, vjerujem da svatko ima svoju priču koju ne pokazuje drugima i ne volim se miješati u tuđe poslove. Zato očekujem da se nitko ne miješa u moje.

Jako sam emotivna, brzo mi živac skoči, brzo me srce stisne, suza krene, smijeh potjera.. ne sramim se pokazati emociju.''  Slobodno vrijeme Ivana provodi najčešće doma i u malom krugu ljudi, te voli slikati i čitati. Malo spava. Ima puno pari tenisica. Ima strah od kamere kada priča o sebi. 

11 godina se druži sa svojim sibirskim samojedom, Fridom (drugo ime- Buca:)) s kojom odlazi u svakodnevne šetnje.  ''Hipohondar sam i veliki ljubitelj slatkoga. Volim bojati bojanke, čitati krimiće i stručnu literaturu, gledati policijske serije, jesti fine pekarske proizvode i hodati u trenirkama. Čišćenje me opušta, odlično se osjećam kada se vidi da sam nešto napravila.'' – iskrena je Ivana koja također ističe da voli karaoke i odlazak na more. 

Ivanin moto je: ''Ne shvaćaj sebe i život preozbiljno, tako i onako se nitko ne izvuče živ.'' 

Zanimljivosti

X