Tvoje lice zvuči poznato

Domaća produkcija

Antonija Šola

Natjecateljica

Antonija Šola poznata je i etablirana pjevačica i autorica u Hrvatskoji regiji koja je za svoj autorski i kantautorski rad primila brojne nagrade publike i struke. Antonija se ističe po promicanju solidarnosti u društvu, a diplomirala je Sociologiju i Hrvatsku kulturu.

Potpisuje pjesme na albumima Zdravka Čolića, Nine Badrić, Crvene Jabuke, Olivera Dragojevića, Željka Bebeka, Klape Kontrade, Toše Proeskog, Tatjane Matejaš Tajči, Mladena Grdovića, Mate Bulića, Ivana Mikulića, Vinka Coce, klape Lanterna, Tonija Cetinskog, Emilije Kokić, Gazda, Begina, Mejaša, Danijele Martinović, Maje Šuput, Baraba, Alena Vitasovića, Petra Dragojevića,Tijane Dapčević, Lepe Brene, Grupe Joy, grupe Regina te mnogih drugih izvođača.

Prvi put je 2007. kao izvođač osvojila 1. mjesto stručnog žirija za interpretaciju skladbe 'Zovem da ti čujem glas' na međunarodnom festivalu 'Pesempoletja' u Sloveniji. Neke od njezinih najuspješnijih suradnji su pjesma 'Veži me za sebe' za koju je Antonija napisala tekst, a otpjevao je Toše Proeski, pjesma 'Plovila mala barka' u izvedbi Marine Tomašević i Vinka Coce te mega hitovi 'Srce nije kamen' i 'Volim osmijeh tvoj'. Osim što piše tekstove Antonija i komponira glazbu, a 2010. je primljena u redovno članstvo Hrvatskog društva skladatelja.

 

„Veselim se transformacijama, na neki način me ovaj show vraća glumi i spaja glumu s glazbom, a to su moje dvije ljubavi. Svi smo kandidati baš kliknuli i odlično se slažemo i veselimo se i vlastitim, ali i tuđim transformacijama. Želja mi je što više zabaviti gledatelje da im skrenemo pozornost sa svakodnevicei  unesemo veselje i osmijehe u njihove domove“.

Zanimljivosti

X