Kandidati showa 'Tvoje lice zvuči poznato' najavili novu sezonu transformiravši se u voditeljski par Dnevnika Nove TV – Valentinu Baus i Dinu Goleša

Pred sam početak nove, osme sezone popularnog zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', kandidati Alen Bičević i Tomislav Marić ToMa priredili su zabavno iznenađenje voditeljskom paru Dnevnika Nove TV – Valentini Baus i Dini Golešu. Kako bi najavili nevjerojatne transformacije koje očekuju gledatelje kroz nadolazećih 13 epizoda showa, Alen i Tomislav uključili su se u najgledaniju središnju informativnu emisiju u zemlji transformirani upravo u voditelje Valentinu i Dinu.

Gledatelji su tako imali prilike svjedočiti vjernoj transformaciji, koja je oduševila cijelu redakciju, a naročito voditelje. „Nećete vjerovati no ja Tomu zaista poznajem, a nisam ga prepoznao. I ovim putem mu se ispričavam, jer smo imali i jedan kratak susret uživo i priznajem da mu se nisam propisno niti javio jer nisam znao da je to Toma. To kako su ga transformirali u mene i koliko se potrudio skinuti i moje pokrete i izraze lica, pa čak i glas, zaista je nevjerojatno…“, poručio je Dino, a svoje oduševljenje podijelila je i Valentina. „Bilo je ovo pravo iznenađenje za nas večeras u Dnevniku! Svaka čast sektoru maske showa 'Tvoje lice zvuči poznato', bilo je zaista neobično vidjeti tu sličnost. Čeka nas sigurno sjajna sezona, odlično smo se podružili i zabavili s našim kandidatima i kolegama iz zabavnog programa“, poručila je.

Ovaj zabavni trenutak koji je spojio informativni i zabavni program samo je nagovijestio vrhunske transformacije koje gledatelje tek čekaju u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj će se osim Alena i Tomislava natjecati još i Antonija Šola, Marija Kolb, Antonia Dora Pleško, Mia Negovetić, Faris Pinjo i Luciano Plazibat. U koja će se poznata lica ovi talentirani kandidati transformirati u prvoj epizodi, ne propustite doznati večeras na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju