Jedva čekamo nedjelju!

Otkrijte kako teku pripreme za četvrtu epizodu "Tvoje lice zvuči poznato" koji je s tri emitirane emisije osvojio srca gledatelja. 

Mia Negovetić već je krenula s pripremama za novu ulogu te će se po prvi put pojaviti kao muškarac – i to kao Miroslav Škoro. U ženskoj ulozi ostat će Tomislav Marić ToMa koji se nakon Nine Badrić za četvrtu epizodu sprema rekreirati eurovizijski nastup hrvatske predstavnice Albine Grčić.

U visokim potpeticama pozornicom će ponovo prošetati i Luciano Plazibat koji će se pojaviti u liku Severine te izvesti njezin megahit s početka glazbene karijere. Antonija Šola na pozornicu će stići kao pop ikona Lady Gaga, spremna iznenaditi sve svojom interpretacijom.

Scenske pokrete Due Lipe već vježba Marija Kolb koja će se iz lika Malume vratiti u žensku ulogu, dok će Alen Bičević svoje imitatorske sposobnosti usmjeriti na ulazak u lik glazbene dive Gabi Novak.

Nakon spretnog baratanja motornom pilom u liku pjevačice Pink, u novom tjednu Faris Pinjo pokušat će što vjernije dočarati prošlogodišnji eurovizijski nastup finskog predstavnika umjetničkog imena – Käärijä. Za to će se vrijeme Antonia Dora Pleško pred žirijem i publikom pojavit će se kao portorikanski pjevač i reper Farruko.

Kako teku pripreme za novu epizodu pogledajte u videu

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju