Čudno, ali istinito – kada se pogleda ovakva u ogledalo, zaljubljena je sama u sebe

Nakon što je postala poznati Slavonac Miroslav Škoro, Mia za petu epizodu odlazi na Eurosong, ali u prošlost. Točnije, 2009. kada je pobjeda otišla u Norvešku zahvaljujući violinistu, pjevaču, skladatelju i glumcu Alexandru Rybaku. Mia je otkrila da je kao mala bila „luda za njim“, a za nastup je trebala puno vježbati. Ali ne vokalno, već fizički. Tako je magistrirala skakanje, plesanje i najviše od svega, limbo s violinom, a ovim nam je nastup pokazala da je i ona spremna za Eurosong!

 

„Sve mi je bilo fascinantno. Imitativno si bila apsolutno na nivou, a glasovno si postigla jednu transformaciju… To je nevjerojatno. Ti s tim glasom, imam osjećaj, baš možeš otpjevat što god bi ti željela“, izjavio je Goran.

„Bila si sjajna i donijela si tu jednu njegovu mladenačku energiju, razigranost koju ti i sama imaš, tako da svaka čast“, komentirao je Mario.

„Dobila si tu boju vokala gdje si točno pogodila tamo gdje trebam. Skinula si sve te njegove… Ja se ne znam jednostavno ni izraziti koliko si polovila sve ono što je on bio tada i što nam je donio tada na toj pozornici“, rekla je Minea.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju