Damir se malo smanjio, a Zsa Zsa je malo narasla

Za Miju i Farisa nije bilo pritiska tijekom pripreme posljednjeg nastupa, a odlučili su biti velika Zsa Zsa i mali Kedžo. „To je jedan veliki hit“, kazao je Faris za pjesmu „Sve u meni se budi“ koju su na svoj poseban način izveli u finalu osme sezone showa „Tvoje lice zvuči poznato“. Glavnu stvar koju je Faris morao naučiti bilo je kako biti nježna srna, a na probama su se zaista zabavili i uživali. Moramo priznati da su vrhunski odradili zadatak i da bez problema mogu izbaciti svoj duet!

 

„Tako se ja osjećam. Šiban emocijama izazvanim njihovim nastupom. Ovo je zaista bilo fenomenalno. Bilo je zabavno. Bilo je jako dirljivo i ono što bi rekla naša Minea – svi ste vi finalisti“, izjavio je Goran.

„Mia i Farise, bili ste sjajni. Farise, iznenadio si me jako… Ti si meni pokazao s ovim nastupom koliki si ti sluhista i koliko si muzikalan“, komentirao je Mario koji i Miji i Farisu želi sve najbolje.

„Ja mislim da ste vi i mi svi odabrali jednu fantastičnu emisiju i ona je odabrala nas. Napravili smo jednu lijepu priču koja će se i dalje pričati i hvala vam na tome. Dali ste nam divan duet“, rekao je Enis.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju