Kandidati uskaču u nove cipele

Nakon uspješno odrađenih prvih transformacija, ove će nedjelje kandidati osme sezone hit showa "Tvoje lice zvuči poznato" uskočiti u nove cipele i u punom sjaju na pozornici iznijeti zadatke drugog tjedna natjecanja.

Energična glumica Marija Kolb, koja je prošloga puta zapjevala u liku senzualne Shakire, u drugoj epizodi uskočit će u lik Davora Gopca, dok će pjevač Alen Bičević iskusiti kako je to biti žena te će utjeloviti pjevačicu Aleksandru Prijović.

U mladog hrvatskog hip-hop glazbenika Hiljsona Mandelu transformirat će se talentirani Tomislav Marić ToMa, a Antonija Šola u nedjelju se vraća na pozornicu u ženskoj ulozi i to kao Minea.

U ženskoj ulozi ostat će i mlada Mia Negovetić, no vraća se na hrvatsku estradu kao Vanna. Svestrani glumac Faris Pinjo pretvorit će se u megapopularnu zvijezdu Eda Sheerana.

Njegovu prošlu transformaciju žiri je opisao kao Kylie Minogue na steroidima, a ovoga će puta Luciano Plazibat pred njih stati kao Ricky Martin. Pobjednica prve epizode Antonia Dora Pleško, nakon Miše Kovača i dalje ostaje na splitskom području te će se na sceni pojaviti kao Petar Grašo.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju