Saznajte njegovu prognozu pobjednika osme sezone TLZP-a!

Tomislav Marić na estradi poznatiji kao ToMa, došao je u show "Tvoje lice zvuči poznato" vidjeti hoće li moći hodati u štiklama. Šalu na stranu, osim što će vjerojatno to i saznati, ToMa nam je otkrio zašto se još veseli biti natjecatelj TLZP-a. Misli da će mu muške transformacije biti lakše, ali više se veseli ženskim. Smatra da je odraditi bilo koju ulogu pobjeda sama po sebi.

ToMa je hrvatski glazbenik i radijski voditelj rođen u Livnu. Odrastao je u Žepču gdje je završio Osnovnu školu i gimnaziju. Od svoje osamnaeste godine aktivno se bavi glazbom na duhovnoj glazbenoj sceni. Njegov značajniji istup događa se nastupima na Bonofestu u Vukovaru te Uskrsfestu u Zagrebu na kojima njegove autorske pjesme dobivaju prve nagrade stručnog žirija. Aktivan pomak i rad na glazbenoj sceni u Hrvatskoj dogodio se s pjesmom 'Ocean of love' koju je izveo na Dori 2021. zauzevši šesto mjesto. Uspjeh pjesme nastavljen je i kasnijim singlovima koji su mu donijeli nagradu najboljeg debitanta na Splitskom festivalu 2021. godine.

 

 

ToMino ime dodatno je zapaženo 2023. godine kada objavljuje pjesme '193' i 'Prevari me osjećaj' koje su postale najshazamanije pjesme u Hrvatskoj prošle godine. Osim Shazam Top Liste, njegove pjesme preuzele su i hrvatski radijski eter promičući ToMu na mjesto jednog od najtraženijih mladih glazbenika u Hrvatskoj. Objavio je i svoj prvi album 'Prevari me osjećaj' kojeg je uživo predstavio na koncertu u zagrebačkom klubu Sax!. Osim glazbom, ToMa se godinama bavi i medijima. Bio je voditelj i novinar na zagrebačkoj televiziji Z1, potom urednik vijesti na Top Radiju. Trenutno je DJ i voditelj na nacionalnom radiju bravo!. U mlađim danima također se okušao i u glumačkim vodama, a ostvario je glavnu ulogu u mjuziklu 'Bitanga i princeza' koji je pratio rad i djelovanje jedne od najpoznatijih rock grupa naših prostora 'Bijelo dugme'. Višestruki je državni prvak u latinoameričkim i standardnim plesovima u BiH, nositelj smeđeg pojasa u karateu i nekadašnji odbojkaški trener. Više o ToMi pročitajte na portalu showbuzz.hr

Novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gledajte od nedjelje, 3. ožujka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju