''Gospođo Bise, vi ste tolika kraljica!''

Nova epizoda showa ''Tko to tamo pjeva?'' na programu Nove TV je večeras od 20.15 sati, a donosi devet novih tajnih glasova predstavljenih po zanimanju, hobiju, odnosno karakteru i novu natjecateljicu – gospođu Biserku Hajdek iz Zlatar Bistrice koja će ovu epizodu učiniti nezaboravnom.

Naime, Biserka je vesela i simpatična penzionerka, koja se u show prijavila, kako kaže, da zaradi nešto novca, jer od mirovine, navodi, ne može živjeti. Njezino priznanje posebno je ganulo panelisticu Giannu Apostolski, koja se sa suzom u oku, referirala na svoju baku od 90 godina. ''Meni su penzioneri sve. Dao Bog da osvojite sve večeras ovdje!'' poručila joj je Gianna.

Biserkin veseli i neslomljivi duh oduševio je paneliste i publiku u studiju, a da je prava Zagorka pokazala je i duhovitim doskočicama usmjerenim prema panelistima, voditelju Frani Ridjanu i tajnim glasovima. ''Gospođo Bise, vi ste tolika kraljica!'' kazao joj je Luka Nižetić, a gospođa Biserka pozvala ga je na prave zagorske štruklje.

Pred natjecateljicom Biserkom je nimalo lagan zadatak – od devet tajnih glasova mora detektirati tko pjeva dobro, a tko je samo dobar glumac. Stručni panel s gostujućom članicom Jasnom Zlokić, udružit će sve svoje napore kako bi pomogao natjecateljici, a hoće li gospođa Biserka iz showa otići podebljanog novčanika, ili neće biti te sreće – ne propustite pogledati večeras u ''Tko to tamo pjeva?'' na Novoj TV, jer jedno je sigurno – gledatelje očekuje urnebesno zabavna, ali i izrazito emotivna epizoda ovog hit showa!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju