Survivor

Domaća emisija

Mario Mlinarić

Voditelj

Poznato televizijsko lice Mario Mlinarić, kojega su gledatelji na malim ekranima imali prilike gledati u ulogama voditelja i glumca, uskače u svoju novu avanturu koju donosi zabavno natjecateljski show 'Survivor'.

Prihvativši novi izazov u karijeri, Mario će na dalekoj i egzotičnoj mikro lokaciji u Dominikanskoj Republici preuzeti voditeljsku ulogu jednog od svjetski najuspješnijih televizijskih formata koji je okrunjen prestižnom nagradom Emmy, a ondje će iz prve ruke pratiti odvažne kandidate koji će sve blagodati modernog života zamijeniti boravkom na nepoznatom terenu u surovim uvjetima. 

„Zadovoljstvo je biti dio ovako dinamičnog i avanturističkog projekta i radujem se novom iskustvu koje ću zasigurno pamtiti cijeli život. Kao i uvijek dat ću sve od sebe, a svim kandidatima želim puno uspjeha. Ovo će biti epska borba i kandidatima neće biti nimalo jednostavno, ali savjet je – budi uporan, budi ustrajan, vjeruj u sebe i dođi do samog kraja. Neka najbolji pobjedi“, izjavio je Mario.

Iako mu je televizijski svijet dobro poznat, voditeljska uloga u adrenalinskom showu koji se temelji na borbi za preživljavanje uz brojne preokrete i iznenađenja potpuno je novo iskustvo u njegovoj bogatoj i svestranoj karijeri. Osim što nosi titulu magistra kineziologije i kondicijskog trenera, Mario je u lifestyle emisiji IN magazin vodio autorsku rubriku 'Zdrav život postaje navika' u kojoj je govorio o važnosti tjelovježbe i zdrave prehrane, a i sam je sudjelovao u reality showu 'Farma' iz kojega je izašao kao pobjednik i miljenik publike. S kandidatima 'Survivora' zajednička mu je ljubav prema adrenalinu i spremnost da testira vlastite granice, o čemu najbolje govori činjenica da je oborio čak tri Guinessova rekorda, a njegova sportska stručnost bit će samo jedna od prednosti koja će mu biti od koristi tijekom boravka na nepoznatom teritoriju.  


Zanimljivosti

X